FLEET 2022 STRATEGIC RESEARCH MEETING  RMIT Academic Building 80, level 10  Monday, 5 December 2022			
10:30	Strategic workshop 80.10.17	ECR workshop - 80.10.13 30 minutes: MORNING TEA BREAK	ECR workshop - 80.10.10
11:00 11:30 12:00	30 minutes: Equity & Diversity committee 30 minutes: Outreach committee 30 minutes: Education & Training committee	Media & Comms: "Talk science to me: let's promote research"	Concurrent session: Practice presentations
12:30 13:00	60 minutes: LUNCH		
13:30 14:00 14:30	30 minutes: Communications committee 30 minutes: Industry relations committee 30 minutes: FLEET translation program	Presenting your research: "Show me what you got! Creating great figures and presentations"	Concurrent session: Practice presentations
15:00		30 minutes: AFTERNOON TEA BREAK	
15:30 16:00 16:30	90 minutes: Governance - FLEET legacy	Job hunting: "Working 9 to 5: Job applications (both industry and academia), CV prep, and networking"	Concurrent session: Practice presentations
17:00 17:30 18:00	ECR SOCIAL EVENT @ QV: STRIKE BOWLING & ESCAPE ROOM - CNR LONSDALE & SWANSTON STREETS MELBOURNE		
	Strategic workshop 80.10.17	Tuesday, 6 December 2022 ECR workshop - 80.10.13 & 10	
09:00 09:30	90 minutes: Themes 1AB Session 1	Drop in writing retreat	
10:00 10:30		30 minutes: MORNING TEA BREAK	
11:00 11:30 12:00	90 minutes: Theme 2 Session 1	Drop in writing retreat	
12:30 13:00	60 minutes: LUNCH		
13:30 14:00 14:30	90 minutes: Theme 3 Session 1	Drop in writing retreat	
15:00	30 minutes: AFTERNOON TEA BREAK		
15:30 16:00 16:30	90 minutes: Themes 1AB Session 2	Drop in writing retreat	
17:00 17:30	Free time   Freshen up   Get to Holey Moley		
18:00 18:30 19:00 19:30 20:00 20:30	6-9PM: DINNER @ HOLEY MOLEY - 590 LT BOURKE STREET MELBOURNE		
	Wednesday, 7 December 2022 Strategic workshop 80.10.17 ECR workshop - 80.10.13 & 10		
09:00 09:30	90 minutes: Themes 1AB Session 3	Drop in writing retreat	
10:00 10:30	30 minutes: MORNING TEA BREAK		
11:00 11:30 12:00	90 minutes: Theme 2 Session 2	Drop in writing retreat	
12:30 13:00	60 minutes: LUNCH		
13:30 14:00 14:30	90 minutes: Theme 3 Session 2	Drop in writing retreat	
15:00		30 minutes: AFTERNOON TEA BREAK	
15:30 16:00 16:30	90 minutes: Research Theme Wrap-Up	Drop in wri	ting retreat